محل تبلیغات شما

کشیدن دندان

دکتر دندانپزشک

 خوب چه کسی است ؟

 


گاهی  در دهان خود دچار خشکی خواهید شد که  این امر به خاطر کاهش تولید بزاق در دهان است.معمولا اگر دندانی خراب و پوسیده در دهان دارید و به ان رسیدگی نکرده باشید ممکن است دچار چنین مشکلی نیز شوید.اگر کار از کار گذشته باشد گاهی اوقات تنها راه کشیدن دندان است.اما این کار در واقع به عنوان آخرین مرحله درمانی می باشد و تا قبل از ان هر دندانپزشک تمام تلاش خود را خواهد کرد تا جای ممکن دندان آسیب دیده را ترمیم کند.
گاهی اوقات خشکی دهان اصلا مربوط به دندان های شما نیست و عوامل دیگری در ان دخیل هستند. اما جالب است بدانید اگر در این مورد هم دندان ها دخالتی نداشته باشند ولی خشکی دهان شما طولانی مدت شود می تواند همین امر به دندان هایتان آسیب برساند.در واقع در صورت عدم وجود بزاق کافی باعث خواهد شد سطوح دهان از حالت نرمی و ج بودن خارج شده و حتی کار شستشوی محیط درون ان نیز به سختی انجام شود و همین امر موجب خواهد شد تا میزان پوشیدگی دندان شما افزایش یابد و در نهایت منجر به خرابی دندان هایتان شود.
البته معمولا اگر به یک دکتر دندانپزشک مراجعه نمایید و از او بخواهید برای خشکی دهان شما تجویزی نماید او استفاده از روش های مختلفی را رد جهت بهبود این وضعیت پیشنهاد خواهد داد. از جمله استفاده از آدامس ها و شکلات های بدون قند می تواند بزاق دهان را تحریک کرده و باعث کاهش خشکی دهان شود.همچنین استفاده از بزاق مصنوعی و استفاده از دهانشویه ها نیز در این امر می تواند تاثیر گذار باشد

انواع روکش های دندانی PFM

یکی دیگر از سوالاتی که ممکن است برای شما نیز ایجاد شده باشد این است که آیا با افزایش سن ممکن است دندانهایمان را از دست بدهیم هر چند اگر خوب از انها مراقبت نماییم.؟
باید گفت خیر امروزه با پیشرفت هایی که در علم دندانپزشکی صورت گرفته است حتی سامندانی را خواهیم یافت که هنوز  دندان های اصلی خود را دارند.شما با رعایت بهداشت و دهان و دندان و همچنین چکاب های به موقع  و مراجعه دوره ای به دکتر دندانپزشک باعث خواهید شد تا احتمال خرابی دندان ها تقریبا به صفر برسد.در واقع پیشگیری همیشه کم هزینه ترین راه برای جلوگیری از یک بیماری است و بسیار بهتر از درمان می باشد و این نته نیز اینجا صادق است و شما باید برای حفظ سلامت دهان و دندان خود نکات لازم را رعایت نمایید.
شما باید به صورت منظم از مسواک زدن و در طول روز بعد از هر وعده غذایی از نخ دندان استفاده نمایید.هر چه سن شما رو به افزایش می رود ماده ای که باعث پوسیدگی دندان هایتان می شود سریع تر در دهان شما شکل خواهد گرفت.پس لازم است حتما در این حالت شما نیز رسیدگی خود را به بهداشت دهان و دندان بیشتر نمایید.
در هر سنی که هستید باید احتمال این را بدهید که مکن است به دلیل عدم توجه لازم کار شما منجر به کشیدن دندان شود. پس دقت کنید پوسیدگی و خرابی تنها مختص کودکان و نوجوانان نیست و بزرگسالان هم در هر سنی که باشند از این خطر در امان نخواهند بود.دلایل پوسیدگی چه در کودکان و چه در بزرگسالان یکسان است.فقط همانطور که رد بالا نیز عنوان کردیم در سنین بالاتنر ماده ای که باعث  پوسیدگی دندان ها می شود کمی بیشتر از سنین پایین تولید می شود و باید بیشتر مراقب بود.
با تحلیل رفتن لثه ها امکان آسیب دیدن دنان ها افزایش می یابد.کاهش بزاق نیز عاملی دیگر است که می تواند میزان آسیب دیدن دهان و دندان شما را افزایش دهد.در بسیاری از حالات همیشه بیماری لثه باعث کشیدن دندان شده چرا که در اوایل بیماری کسی زیاد ان را جدی نگرفته و انقدر پیشرفته تا به این درجه از خرابی رسیده است.


غذاهایی که در میان دندان های شما باقی می مانند و یا سیگار کشیدن و همچنین وجود دندان های نا نظم و حتی استفاده از بریج های نامناسب و استفاده از رژیم های غذایی مر و نوشیدنی هایی همچون نوشابه همه و همه می توانند از عوامل پوسیدگی دندان شما باشند.
با افزایش سن ممکن است دیگر نتوانید با دندان هایتان به مانند قبل عمل جویدن را به خوبی انجام دهید و به همین منظور باید حتما برای خود رژیم غذایی خاصی در سنین مختلف داشته باشید.مثلا یکی از علت هایی که ممکن است نوتاسته باشید عمل جویدن را انجام دهید وجود دندان های دردناک  و لثه های ملتهب است.
یکی دیگر از مشکلاتی که شاید بسیاری در هنگام رفتن به دکتر دندانپزشک آن را تجربه می کنند این استکه بسیار دچار استرس می شوند.در اینجا یک پزشک با تجربه باید بتواند با بیمار خود ارتباطی صمیمی برقرار نماید تا از مزان فشار روحی ان بکاهد.
برخی از افراد نیز به خاطر وجود بیماری های دیگر مجبور هستند داروهای خاصی را مصرف نمایند و یا دارای مشکلات قلبی هستند . حتما قبل از اینکه بخواهید  توسط دانپزشک دندان خود را بی حس کنید او را این موضوع مطلع نمایید و اگر بیماری خاصی دارید حتما باید دانپزشک شما نیز در جریان ان قرار گیرد.
موردی دیگر که باید به ان پرداخت در مورد ایمپلنت است . بسیاری از ما فقط اسم آن را شنیده ایم و چیز خاصی در مورد نحوه انجام ان و جزییات ان نمی دانیم. ایملنت برای بیمارانی که دیگر برای انها دنچر جوابگو نیست بهترین راه حل می باشد.البته این به ان معنا نیست که هر بیمار  بهترین راه برای او استفاده از ایمپلنت است . این روش حتما باید به تشخیص پزشک باشد و قبل از ان باید با یک دکتر دندانپزشک م نمایید .چرا که شاید هنوز نیاز به کشیدن دندان در شما حس نشود که بخواهید داز ایمپلنت استفاده نمایید

ایمپلنت
اما روش هایی در دندانپزشکی وجود دارند که صرفا برای زیبا کردن لبخند شما استفاده می شوند .سوال اینجاست که آیا از این روش ها می توان در سنین بالا نیز استفاده کرد ؟در این خصوص پشنهاد می کنیم حتما از یک دکتر دندانپزشک م بگیرید و نظر نهایی را از او بخواهید و هیچگاه سر از خود و بدون نظر یک پزشک متخصص اقدام به کاری در این باره نکنید.

نوشته شده توسط در 17:54 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

چهارشنبه دوم دی ۱۳۹۴

جرم هایی که در روی دندان هایمان ایجاد شده

جرم

گیری دندان

 

  و نکات مهم آن

 

 

حتما اگر شما هم دندان هایی زرد رنگ و جرم گرفته دارید این سوال به ذهنتان امده که آیا جریم گیری دندان می تواند برای  آنها مر باشد یا خیر ؟
قبل از اینکه بخواهیم جواب سوال را بدهیم بهتر است کمی در مورد جرم دندان صحبت کنیم تا بدانید این جرم دقیقا از چه چیزی تشکیل شده است.همه روزه بروی دندان های ما یک لایه چسبنده  قرا می گیرد و اگر برای مدتی کوتاه مسواک زدن را فراموش نیم خواهیم دید این لایه ها بروی یکدیگر جمع شده و دیگر به همین راحتی و تنها با یک مسواک زدن و نخ دندان کشیدن از بین نخواهند رفت.اگر این لایه ها همان روز توسط مسواک زدن برداشته نشود خواهید دید که بعد زا مدتی تبدیل به رسوبات اهکی سفید و زرد شده و دیگر کار از کار گذشته و هر چقدر هم مسواک بزنید از بین نخواهد رفت.این رسوبات آهکی همان جرم ها هستند که قرار است راجع به انها در این بخش صحبت کنیم.
جرم هایی که در روی دندان هایمان ایجاد شده باشند به خوبی قابل دیدن هستند اما جرم هایی که در اطراف دندان ها باشند شاید به همین راحتی قابل دیدن نباشند. و همان ها هستند که بسیار خطر ناک تر از سایر جرم های دیگر می باشند.

جرم گیری دندان و نکات مهم آن


جرم هایی که در بالای لثه بر روی دندان ها تشکیل می شوند قابل رویت هستند بیشتر در اطراف طوق دندان ها نمایان می شوند. ولی جرم هایی که در نواحی زیر لثه تشکیل می شوند بمراتب خطرناکترند.
جرمی که بر روی دندانها تشکیل میشود چیزی شبیه جرم های دور جدار داخلی سماور است . با این تفاوت که ترکیباتی پیچیده تر داشته و روند تشکیل آن اندکی متفاوت است . بزاق ما به طور معمول دارای املاح زیادی است که قدرت رسوب کردن را دارند . این املاح معمولا در جاهائی که با غذا و مسواک کمتر در تماس است رسوب میکنند. رسوب این املاح همراه است با ایجاد بستر مناسب برای جایگزینی میکروبهائی که به طور طبیعی در دهان وجود دارد و رشد و تکثیر آن است . اضافه شدن پروتئین های موجود در غذا و بذاق و همچنین لاشه سلولهای مرده بافت های مختلف دهان در مجموع باعث افزایش حجم این رسوبات شده و به مرور جرم تشکیل میشود.
این جرم های تشکیل شده پر از میکروب های مختلف است و با مسواک زدن هم تمیز نمیگردد و بافت چسبنده لثه را که محکم به دندان چسبیده را بمرور تخریب کرده و بافت نگهدارنده حیاتی لثه را تخریب کرده و باعث سست شدن پایه های دندان میشود .
با جرم گیری و تمیز کردن این جرم های تشکیل شده بر روی دندان، از روند تخریب لثه جلو گیری می کنیم .
این موضوع که جرم گیری دندان  ضرر دارد کاملا اشتباه است و  ریشه یابی علت این نوع افکار این است که جرم های تشکیل شده بر روی دندان به مرور لثه را خراب کرده و خود جایگزین میشود . این امر چون به مرور اتفاق میفتد و بیمار متوجه عقب نشینی لثه نمیشود و لثه ای که عقب نشینی کرده با جرم جایگزین میشود فضای خالی که بین دندانها در اثر عقب نشینی لثه هم که ایجاد میشود از دید بیمار پنهان میماند . موقعی که بیمار برای جرم گیری مراجعه میکند وقتی این جرم ها را تمیز می شود  لثه تحلیل رفته در معرض دید بیمار قرار میگیرد و چنین احساسی بدست می دهد که جرم گیری دندان باعث از بین رفتن لثه شده است  در صورتی که تمام این اتفاقات قبلا صورت گرفته بوده ولی از دید بیمار پنهان بوده است. 
پس نتیجه می گیریم که:  این جرم است که ضرر دارد نه جرم گیری.

جرم گیری دندان و نکات مهم آن
 
هر چند وقت باید جرم گیری کنیم؟
حتما سالی یک بار جرم گیری را در برنامه بهداشتی خود قرار دهید. البته بسته به نوع بزاق افراد جرم گیری می تواند زودتر یا خیلی دیرتر لازم باشد. 
به یاد داشته باشید با روش صحیح مسواک زدن تشکیل جرم را به حداقل خواهید رساند.
اگر در موقع مسواک زدن دیدید که از ناحیه از لثه هایتان دارد خون میاید بدانید که آن ناحیه دچار مشکل است و به دندانپزشک خود مراجعه کنید .به  ناحیه ای که خون میاید بیشتر مسواک بزنید و از خونریزی آن نترسید . مطمئن باشید که با خوب مسواک زدن و بیشتر مسواک زدن  خونریزی به مقدار زیادی  کاهش خواهد یافت.
در صورتی که جرم زیادی داشتید و بعد از جرم گیری دندان هایتان به سرما و گرما حساس شده نگران نباشید به زودی رفع خواهد شد و برای کاهش سریعتر حساسیت میتوانید از خمیر دندان و یا دهانشویه ضدحساسیت استفاده کنید.

جرم گیری دندان و نکات مهم آن
 
آیا استفاده از خمیر دندانهای ضد جرم مفید می باشد؟
خیر، جرم با مسواک و خمیر دندان پاک نمی شود و برای این منظور از دندانپزشکان باید کمک گرفت، ضمناً خمیر دندانهایی که به عنوان ضد جرم معرفی شده اند دارای مقادیر زیادی از مواد ساینده بوده و فقط رنگ و لکه های رسوب نموده بر دندان را که زنگ( Stain) نام دارد، تمیز می کنند و استفاده همیشگی از آنها توصیه نمی گردد. این خمیردندانها، بعلت دارا بودن مواد ساینده زیاد،ایجاد خراشهای بسیار ظریف بر سطح دندانها نموده و زمینه را برای تجمع و چسبندگی بیشتر پلاک می فراهم می آورند.
جرم دندان ، جرم گ

نوشته شده توسط در 17:53 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

چهارشنبه دوم دی ۱۳۹۴

متتخصص اقدامات لازم

جراحی لثه

 

و هر انچه که باید دانست

 

در مورد ساختمان دندان بدین صورت است که از بافت های مختلف تشکیل شده و همین امر موجب استحکام انها بروی لثه ما می باشد . بافت هایی همچون لثه و استخوان فک و همچنین ریشه های دندان که  باعث شده تا دندان محکم به استخوان فک متصل باشند. این رشته ها به نام ونتال لیگامنت نامیده می شوند.
اما گاهی اوقات نیاز است تا اقدام به جراحی لثه کنیم. مثلا در زمان کشیدن دندان عقل باید حتما لثه را شکاف دهیم و این یکی از زمان هایی است که نیاز به این کار ضروری می باشد.دندان ما توسط ماده ای به مینا که بسیار محکم است محافظت می شود . همین اتافق برای ریشه دندان هم افتاده و ان هم توسط ماده ای دیگر در حال حفاظت است . اما میزان استحکام ان ماده نسبت به مینا بسیار کمتر بوده و برای همین است که ریشه ها سریعا دچار پوسیدگی خواهند شد.


رنگ یک لثه سالم شاید به رنگ قرمز و یا صورتی باشد و از لحاظ فیزیک ظاهری هم کاملا به دندان چسبده و ان را احاطه کرده است.اما حتما مشاهده کرده اید که گاهی اوقات لثه شما در هنگام غذا خوردن و یا مسواک زدن دچار خونریزی می شود . این علائم نشان دهنده یک لثه بیمار می تواند باشد چرا که لثه سالم دارای استحکام بالایی بوده و به همین راحتی دچار خونریزی نخواهد شد.
اما بهتر است به عواملی که باعث ایجاد بیماری در لثه می شود و حتی گاهی تا جایی پیش می رود که نیاز به جراحی لثه هم احساس می گردد راب رایتان بگوییم .زیرا همیشه پیشگری بهتر از درمان است و اگر مراقبت لازم را به عمل آورید تقریبا هیچگاه دچار بیماری های دهان و دندان نخواهید شد.

یکی از موارید که منجر به بیماریهای لثه در افراد می شود این است که بهداشت و دهان و دندان خود را بخوبی رعایت نمی کنند و همین امر موجب رشد باکتری ها در دهان شده و منجر به عفونت لثه ها می گردد.شما با مسواک زدن روزانه و کشیدن نخ دندان به راحتی می توانید از این بیماری ها جلوگیری نمایید.
وجود جرم در اطراف دندان ها و جایی که منتهی شده به اتصال لثه و دندان نیز باعث می شود تا به مرور زمان باعث ایجاد پوسیدگی و عفونت در لثه شود و همین امر می تواند باعث شود تا حتی شما نیاز به جراحی لثه داشته باشید.اگر جرم بروی دندان شما تشکیل شود دیگر با مسواک زدن و با خمیر دندان هایی که تبلیغ می کنند برای جرم گیری مناسب هستند ، نمی توان اقدام به برداشته شدن انها کرد.در این حالت برای اینکه همین جرم ها به لثه شما نفوذ نکنند و باعث ایجاد عفونت در دهان شما نکنند بهترین کار این است که به دکتر مراجعه نمایید و برای جرم گیری اقدامات لازم را انجام دهید.

تحلیل لثه
معمولا زمانی که در اطراف لثه ها جرم جمع می وشد باعث می گردد تا گاهی لثه شما التهاب داشته باشد و این سر آغاز شروع بیماریهای دهان و دندان است و می تواند منجر به عفونت های شدید در لثه نیز گردد.اگر این حالت ادامه داشت حتما باید برای درمان ان به کلینیک دندانپزشکی رفته و زیر نظر یک دکتر دندانپزشک متتخصص اقدامات لازم را انجام دهید.وجود عفونت در لثه می تواند حتی به استخوان فک شما هم آسیب برساند. و باعث تحلیل رفتن و عقب رفتن لثه شود. آسی دیدن استخوان ها و تحلیل رفتن انها باعث می گردد تا دندان های شما پس از مدتی لق شوند. 
اگر از یک دندانپزشک بپرسید بدترین عارضه بیماری های لثه چیست قطعا خواهد گفت لق شدن دندان ها .این عارضه  تقریبا به گونه ای است که نمی توان برای ان کار عملی خاصی انجام داد و به همین راحتی و از یک رعایت ساده بهداشت دهان و دندان کار به جایی رسیده که باید با دندان طبیعی خود خداحافظی نماییدمعمولا اگر لقی دندان زیاد باشد منجر به کشیدن ان خواهد شد.
اگر هم دندان شما زیاد لق نشده باشد اما همین تحلیل رفتن استخوان فک باعث شده تا ریشه شما بدون محافظ در معرض باکتری ها قرار گیرد و خیلی زود دچار پوسیدگی خواهد شد و دوباره مجبور به ترمیم ریشه و احتمالا کشیدن دندان خود خواهید شد.اما در این بخش برای دوستان کمی از علائم بیماری لثه نیز بگوییم که چگونه می شود که این اتفاق برای شما رخ می دهد.
از اولین علائم این بیماری ورم کردن لثه ها است.بعد از ورم کردن شاهد هستیم ناحیه متورم کمی تغییر رنگ داده و به رنگ بنفش و یا قرمز پر رنگ در خواهد آمد.در این حالت شما گاهی در هنگام خوردن غذا و یا مسواک زدن دچار خونریزی لثه خواهید شد.حتما در این زمان د راولین فرصت به پزشک مراجعه نمایید چرا که شاید بتوان با پیشگری هایی که دندانپزشک به شما می دهد از جراحی لثه جلوگیری نمود.

جراحی افزایش طول تاج
اگر سن شما زیاد باشد و یا فردی سیگاری هستید و یا دارای بیماری  دیابت می باشید احتمال اینکه به بیماری های لثه گرفتار شوید زیاد است.در این حالت شما اگر دچار استرس روزانه هستید باید بدانید که قدرت دفاعی بدنتان کاهش یافته و همین امر موجب پیشرفت سریع بیماری خواهد شد.البته در برخی از افراد مشاهده شده که به صورت کاملا ارثی دچار بیماریهای دهان و دندان از نوع لثه ای خواهند شد .
التهابات لثه  معمولا بیشتر در سنین سی سالگی به بعد رخ می دهد و این امار در میان مردان بیشتر از ن بوده.البته در نوجوانان نیز کم و بیش گاهی اوقات گزارشاتی مبنی بر التهابات ثله دیده شده که البته کمتر نیاز به جراحی لثه داشته و باعث تحلیل استخوان فک نمیشده است.
حال شما می توانید با رعایت کردن یک سری دستورات بهداشتی تا حد زیاید از التهاب لثه در هر سنینی که باشید جلوگیری کنید:

1- دو بار در روز با یک خمیر دندان حاوی فلوراید هر بار به مدت 4 دقیقه مسواک بزنید.
2- هر روز از نخ دندان استفاده کنید.
3- به طور روتین برای چکاپ و جرم گیری به یکی شعب دندانپزشکی شفاگستر مراجعه کنید.
4- از رژیم غذایی درست و متوازنی پیروی کنید.
5- از دخانیات دوری کنید.

http://drsojoodi.com/images/Photo/Crown%20Lengthening.jpg

اما یک سوال جالب دیگر چگونه می توان خیلی زود متوجه شد که آیا به التهاب لثه دچار هستید یا خیر ؟ بر اساس تحقیقاتی که صورت گرفته متوجه شده اند این بیماری تا به درجات بالا و حاد نرسیده است قابل تشخیص نیست اما در کل می توان علائم زیر را برای این بیماری در نظر گرفت :
اگر متوجه شدید که مدت طولانی از دهان شما بوی بد می ۀآید و با مسواک زدن هم قابل برطرف کردن نیست .
اگر متوجه شدید لثه های شما قرمز و یا متورم شده است.
اگر لثه های شما حساس و دردناک شده و بدون دلی خونریزی می کنند.
اگر در هنگام مسواک زدن و یا جویدن غذا لثه هایتان احساس درد می کنند.
اگر متوجه شده اید که دندان هایتان به سرما و گرما بیش از حد حساس هستند
همه و همه این موادر قابل پیگیری هستند و نباید به سادگی و بدون اهمیت از کنار انها عبور کرد.

نوشته شده توسط در 17:53 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

چهارشنبه دوم دی ۱۳۹۴

اعتماد به نفس شما

ایمپلنت دندان

و انچه که باید بدانید

 

یکی از جدیدترین روش های درمانی که این روزها در علم دندانپزشکی از آن زیاد شنیده ایم استفاده از ایمپلنت است.در قدیم زمانی که یک دندان را می کشیدند به جای خالی ان از روشهایی  استفاده می کردند که شاید در طول مدت از قوام و دوام خوبی برخوردار نبود. اما در موردایمپلنت دندان باید گفت در واقع این روش پایه های فی را در درون فک شما فرو می برند و در استخوان فک وارد می کنند. در واقع این پایه ها حکم ریشه ها را دارند و بعد زا محکم شدن بر سر جایشان براحتی از یک تاج که شبیه دندان  طبیعی ساخته شده بروی بخش بیرون امده از لثه استفاده می کنند .
جنس بخش فی به گونه ای است که کاملا با سلو.ل های بدن سازگار بوده و اصلا از این بخش دچار مشکل نخواهید شد و بعد از گذشت سه تا چهار ماه استخوان فک دور و اطراف ان پایه فی را در برگرفته وشروع به استخوان سازی جدیدی خواهد کرد و همین امر موجب محکم شدن ان در لثه شما خواهد شد

ایمپلنت

ایمپلنت

ایمپلنت

ایمپلنت دقیقا به خاطر همین خصوصیتی که دارد می تواند به عنوان یکی از با داوم ترین روش های درمانی باشد. شما با قرار گرفتن بخش فی در لثه و همچنین با رویش استخوان ها در اطراف ان دیگر خیالتان از این بابات که ممکن است روی ریشه دچار تکان شود و لیز بخوردی راحت خواهد شد و مانند گذشته می توانید شروع به خوردن و جویدن غذاهای مورد علاقه خود نمایید.

در روش های قبلی ممکن بود که به دلیل عف در استخوان فک  و همچنین وجود ضخم هایی در دهان اصلا امکان استفاده از انها برای افراد نباشد و حتی یکی از بزرگترین  معایب روش های قدیمی در این بود که می بایست برای پر کردن یک دندان خالی دو دندان کناری را مورد تراشیدن و آسیب قرار می دادیم تا برای ان پایه و ستونی محکم ایجاد کنیم.اما در ایمپلنت دندان دیگر خبری از این همه دردسر و سختی نیست.و اصلا هم لازم نیست تا سلامت دیگر دندان ها را به خطر بیاندازید.

ایمپلنت
 
اما دلایل مختلفی را یافت که باعث می شود تا فردی به کاشت دندان روی بیاورد که در زیر به بررسی برخی از این دلایل خواهیم پرداخت :
داشتن دندان ها برای یک فرد می تواند از بعد های روانشناسی بسیار مهم باشد.از جمله اینکه باعث افزایش اعتماد به نفس شما خواهد شد و همچنین موجب زیبایی خنده و طورت شما نیز می باشد.شاید همین امر موجب شده تا هر روز اهمیت استفاده از روشهایی همچون ایمپلنتافزایش یابد.
ببا از بین رفتن دندان طبیعی بعد از مدتی شاهد از بین رفتن استخوان فک نیز خواهیم شد . بله وقتی در ان محل دندانی نباشد استخوانش به تدریج تحلیل رفته و از بین می رود اما شما با کاشت ایمپلنت دندان در واقع کاری خواهید کرد تا این اتفاق نیافتد و استخوان ها حفظ شوند.
یکی از ناگوار ترین  عواقب از دست دادن دندان ها این است که شما دیگر نیم توانید به خوبی عمل خوردن و جویدن را انجام دهید و همین موجب می شود تا برای همیشه رد غذا خوردن دچار مشکل شوید. معمولا این مورد را می توان در افرادی یافت که سال ها دندان های خود را زا دست داده و اقدامی برای جایگزینی دندان های مصنوعی هم نکرده اند و همین امر موجب شده تا رژیم غذایی انها به کل دچار تغییر شود و شاهد ضعف و ناتوانی در بدن انها باشیم.اما شما با داشتن ایمپلنت به راحتی می توانید عم اعتماد از دست رفته خود را باز یابید و هم زیبایی را به لبخند خود هدیه دهید و هم دیگر هیچ مشکلی در هنگام خوردن و جویدن غذا نداشته باشید .اما اگر دیر اقدام کنید و استحخوان فک شما تحلی رود دیگر کار از کار خواهد گذشت و نمی توانید از این روش استفاده نمایید.
جالب است بدانید حتی زمانیکه شما دندان های خود را از دست می دهید مسیر گاز گرفتن آنها نیز تغییر خواهد کرد. همین تغییر وضعیت گاز گرفتن می تواند برای شما مشکلات بسیار مهم و جدی را پدید آورد.با از دست دادن دنان ها شما حتی وضعیت صحبت کردن طبیعی خود را نیز از دست خواهید داد و این می تواند در اعتماد به نفش شما تاثیر بسیار مخربی داشته باشد.

 

ایمپلنت
اما در روش  جدید که به ایمپلنت دندان معروف است از فی از جنس تیتانیوم اسافاده می شود. این ف دقیقا با سلول های بدن همخوانی داشته و از این رو هیچ مشکلی را برای شما ایجاد نخواهد کرد.بعد زا اینکه از تیتانیوم استفاده کردید یک لایه مخصوص و نازک بروی آن ایجاد خواهد شد تا از ان در برار پوسیدگی و خوردگی محافظت نماید.این ف به طور کامل خاصیت غیر مغناطیسی دارد و نسبت به وزنش کاملا مقاوم می باشد.
و مهمتر از همه طبق تجربه مشخص شده است که بعد زا به کاربردن تیتانیوم در بدن انسان انرا پس نمی زند و بعد از فرورفتن در استخوان فک به خوبی و بعد از چند ماه شاهد هستیم که استخوان های فک اطراف انرا احاطه کرده و در خود  انرا جای می دهند و همین عامل مستحکم شدن این روش نسبت به دیگر روش های فوق دارد.
اما ایمپلنت دندان دارای تنوع مختلفی است که عبارتند از :
ایمپلنت ریشه ای شکل :در این روش که امروزه به عنوان یکی از متداول ترین روش های ایمپلنت محسوب می شود  ف تیتانیوم به صورت یک ریشه وارد استخوان فک می شود . از این روش با نام هایی همچون درون استخوانی یا ردون ریشه ای نیز یاد می شود.برای اینکه در این روش بتوانیم نهایت موفقیت را کسب نماییم باید بتوان با توجه به اندازه پیچ در استخوان فضایی مناسب را ایجاد نمنود تا براحتی پیچ مورد نطر در استخوان قرار گیرد.حتما باید شما تحت نظر یک دندانپزشک حرفه ای و مجرب اقدام به این عمل نمایید تا بر اساس نوع استخوان فک شما و میزان استقامت ان بتواند تصمیم گیری های لازم را انجام دهد.

پل
اما زمانی که استخوان فک شما بسیار نازک باشد و نتوان از روش ریشه ای در ان استفاده کرد می توان از روش چارچوب راموس استفاده کرد.
در روش فوق زمانیکه آنرا درون محل مورد نظر قرار دادیم و بعد از چند ماه اطرافش ترمیمی پیدا کرد شما شاهد خواهید بود که یک میله فی در اطراف بالای لثه دیده می شود.در مرحله بعدی باید دندان مصنوعی با توجه به شرایط میله ساخته و در محل ان جایگذاری شود.در این مدل باعث استحکام فک ضعیف شدن و از شکستگی های احتمالی ان نیز جلوگیری خواهد کرد .
اما بسیاری از  افراد ممکن است بپرسند برای اینکه بخواهند نسبت به ایمپلنت دندان خود اقدام نمایندباید از کجا و چگوئنه شروع کنندقدم اول این است که شما با یک دندانپزشک متخصص در این رابطه م نمایید.بعد زا یانکه او از شما معاینات دقیق به عمل آورد و ارزیابی های لازم انجام شد می توان گفت که شما اصلا مستعد این گار هستید یا خیر.اولین کاری هم که دکتر انجام می دهد این است که به شما می گوید یک عکس رادیو لوژی از دندان هایتان تهیه نمایید.در  واقع این عکس کلید معما است و می تواند پاسخ بسیاری از سوالات را بدهد که چگونه و به چه روشی باید برای شما ایمپلنت گذاشت.

ایمپلنت
در یک نگاه کلی باید اولین شرایط را برای این امر شما دارا باشید تا بتوان در مورد مراحل بعدی اظهار نظر داشت :
اینکه استخوان های سالم و به اندازه ای در فک شما باشد و انها تحلیل نرفته باشند.و اگر هم استخوان های شما دچار تحلیل شده اند باید با استفاده از روش های درمانی ابتدا به درمان و ترمیم انها بپردازید و سپس فکری برای ایمپلنت کنید.
دومین کاری که شما باید انجام دهید این است بعد از کاشت ایمپلنت در فک شما باید تهعهد بدهید تا به خوبی از انها مراقبت نمایید.کارهایی همچون مسواک روزانه و نخ داندن کشیدن بعد از هر وعده غذایی بسیار لازم و ضروری می باشد.اما افرادی هم هستند که ممکن است به دلایل شرایط خاص خود به هیچ وجه ایمپلنت دندان برای انها توصیه نشود . این افراد عبارتند از  :
افرادی که سیگاری هستند
افرادی که داری بیماری هیا خود ایمنی هستند
افراید که به دلیل خاص ممکن است از پرتو درمانی در سر و گردن استفاده نمایند.
و کسانی که دارای دیابت کنترل نشده هستند .

نوشته شده توسط در 17:50 |  لینک ثابت   • نظر بدهید

کرم لازان روز و شب

کرم لازان روز دکتر بیز

سبوس برنج قهوه ای قارچ گانودرما

دندان ,های ,لثه ,جرم ,ها ,ان ,است که ,می شود ,مسواک زدن ,در این ,می تواند ,ثابت   • نظر بدهید , لینک ثابت   • نظر ,• نظر بدهید چهارشنبه ,وعده غذایی بسیار

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Anime Romans romsbilimpo tanobandni Jack's collection Rosina's notes Tony's site sembpamaxsa bayremuta فروشگاه کتاب زرین بوک letzpincterpve