محل تبلیغات شما

کاشت دندان ایمپلنت

 

  به صورت تخصصی

 

ممکن است برای همه شما نیز پیش امده باشد که یک یا چند دندان خود را از دست داده اید و الان با مشکل جویدن غذا و حتی صحبت کردن دچار شده اید.در قدیم تنها راه این بود که تمام دندان کشیده شوند و به جای آن از دندان های مصنوعی استفاده می کردند . هزینه کاشت دندان در واقع همان هزینه ساخت قالب دندان مصنوعی بود. اما امروزه با پیشرفت هایی که در زمینه علم پزشکی صورت گرفته است شاهد هستیم که هر روز تکنولوژی جدیدی در علم به کار گرفته می شود . شما اگر دارای دندان های خراب و پوسیده ای هستید و راهی جز کشیدن انها ندارید جای نگرانی وجود ندارد . هر چند که هیچ چیز جای دندان های طبیعی شما را نخواهد گرفت اما شما می توانید اقدام به کاشتن دندان ایمپلنت نمایید.

بله هزینه کاشت دندان در این روش به عوامل مختلفی بستگی دارد و باید توسط یک دکتر دندانپزشک معاینات لازم بروی شما انجام شود تا قیمت نهایی آن مشخص گردد.ایمپلنت امروزه با پای نهادن در عرصه دندانپزشکی توانسته تحول بزرگی را بوجود آورد و بسیاری از افراد را از مشکلات بی دندانی رها ساخته است.این نوع تکنولوژی دارای درمانی اسان بوده و معمولا عارضه ای هم در پی نخواهد داشت.

ایمپلنت

در واقع استفاده کاشت دندان ایمپلنت یک روش کامل و جایگزین شده تمامی روش های قدیمی است .هم تاج دندان و هم ریشه رد این روش جایگیزین شده و به خوبی بروی فک قرار خواهد گرفت.اما اگر بخواهیم توضیح کاملی در مورد اینکه اصلا ایمپلنت دندانی چیست  بدهیم پیشنهاد می کنیم با همراه باشید تا در ادامه در این مورد بیشتر برایتان بگوییم :

این روش در واقع از یک نوع پایه فی از جنس تیتانیوم تشکیل شده که کاملا با سلول های بدن سازگار است.این پایه قرار است در فک فرو رود و نقش ریشه را بازی نماید. بروی پایه که از فک بیرون زده است دندانی مصنوعی شبیه یک دندان اصلی قرار خواهد گرفت. هزینه کاشت دندان به این روش با توجه به میزان مهارت و کیفیت ایملنت به کار  رفته متفاوت است.بعد از اینکه پایه تیتانیومی در داخل فک فرو رفت مدت زمان سه الی چهار ماه زمان می برد تا فک با استخوان سازی مجدد جداره این پایه فی را در بر بگیرد و کاملا ان را احاطه نماید . بعد از اینکه به صورت کامل بخش فی در فک ثابت و فیکس شد حال نوبت ان است که بروی پایه بیرون مانده یک تاج شبیه یک دندان طبیعی قرار داده شود.در مورد اینکه در چه سنی می توان از ایمپلنت استفاده کرد اینگونه می توان گفت  برای خانم در 15 سالگی و برای آقایان در سن سالگی این کار قابل انجام شدن است.

اما قبل از اینکه بیمار بخواهد به کاشت دندان ایمپلنت فکر کند شاید از خود بپرسد که کدام مدل ایمپلنت می تواند برای او مناسب تر باشد.به نظر میرسد اگر سری به تجهیزات دندانپزشکی بزنید و با تنوع محصولات ایمپلنت که مشاهده خواهید کرد کلا  سر در گم خواهید ماند که از کدام محصول  برای خود استفاده نمایید.اما می خواهیم خدمتتان عرض کنیم معمولا تمام ایملنت های موجود در بازار خوب و مناسب هستند و تنها شما باید با انتخاب یکی از کالاهای استاندارد دنبال دندانپزشک متخصص و مجرب باشید که به بهرتین شکل ممکن نسبت به جایگذاری این دندان های مصنوعی اقدام نماید.

 می توان اینگونه عنوان کرد که مهارت دندانپزشک در اینجا حرف اول را می زند و شاید همین امر موجب شده تا هزینه کاشت دندان به این روش از سوی پزشکان مختلف  متفاوت باشد.

اما سوالی که ممکن است در ذهن بیماران پیش آید این است که چرا در این روش درمانی هزینه های نسبت به دیگر روش ها تا این حد گران می باشد. ؟

ایمپلنت

یکی از مهمترین دلایل گرانی روش ایمپلنت شاید هزینه ای است که برای بخش کاشت ان در لثه  انجام می شود . در واقع  هزینه فیکسچر و همچنین هزینه قطعات پروتزی نیز می تواند مزید بر علت شود.

گاهی اوقات دیده می شود برای یک دندان افتاده در میان دو دندان اصلی از روشی استفاده می کنند که باید دو دندان کناری را تراش دهند  تا بتوانند یک دندان مصنوعی در ان میان قرار دهند. در واقع از بزرگترین نقاط ضعف در این روش این است که شما در حال آسیب زدن به دو دندان سالم خود نیز هستید و همچنین چون چیزی برای استحکام و ماندگاری دندان مصنوعی در فک قرار نداده اید باعث عدم  تحریک استحوان شده و همین امر موجب می شود تا استخوان به صورت تدریجی دچار تحلیل شود.

اما در روش کاشت دندان ایمپلنت شما بدون هیچ دغدغه ای در این مورد می توانید از این بابت کاملا خیالتان راحت باشد که هیچ گونه تحلیلی بروی استخوان فک شما صورت نخواهد گرفت.

اما اگر در دهان شما در بخشی از ان شما چند دندان را پشت سر هم را دست داده اید و فضای خالی زیادی پدید آمده است بهترین روش این است که از پروتز منحرک استفاده نمایید.این روش بدین صورت است که اصلا نیازی به تراشسیدن و آسیب رساندن به دنان های اطراف ندارد اما خوب ممکن است سنگینی و فشاری که پایه ها به دندان های مجاور می آوردند به صورت تدریجی موجب لق شدن دندان ها شوند و همین امر موجب پوسیدگی انها نیز خواهد شد.

بهترین پیشنهاد نیز برای این مورد به نظر همان کاشت دندان ایمپلنت است که هم مانع آسیب رساندن به دیگر دندان ها شده و هم باعث تحلیل استخوان فک  نمی شود.

اما زمانی میسرد که ممکن است شما دیگر همه دندان های خود را از دست داده باشید در این حالت شما اگر بخواهید از پروتز های متحرک استفاده نمایید ممکن دچار مشکلاتی از قبیل سختی تکلم و زخم در دهان خود مواجه شید .اما در این حالت به نظر تنها و بهترین راه استفاده از کاشت دندان ایمپلنت است. هزینه کاشت دندان به این روش نسبتن به دیگر روش ها شاید کمی بیشتر و گران باشد اما این نکته را رد نظر بگیرید که با ایمپلنت دندان شما  می توانید دوباره صاحب لبخندی زیبا و چهره ای جذاب شوید .

ایمپلنت

اما سوالی که ممکن است خیلی از بیماران قبل از اینکه بخواهند از ایمپلنت استفاده نمایند در ذهنشان ایجاد شود این است که آیا ممکن است بعد از اینکه از ان استفاده کردند ایمپلنت پس بزند.؟در کل باید گفت خیر به هیچ وجه . این نوع پیوئند بر خلاف سایر پیوندهای دیگر مانند قلب و کلیه و ریه و . به هیچ وجه پس نمی زند اما حتما شنیده اید که برخی از بیماران ایمپلنت خود را از دست دانده ان این مورد به خاطر عوانل زیر ممکن است پیش امده باشد :

اولین و مهمترین دلیل ان می تواند جراحی نامناسبی باشد که بروی  بیمار صورت گرفته است.

دومین دلیل ممکن است به خاطر ضربه ناگهانی بایشد که بعد از عمل به ایمپلنت وارد شده است.

شومین دلیل شاید به دلیبل پروتز نا مناسب باشد.

و شاید هم عدم رعایت بهداشت دهان و دنان موجب این امر شده است

 اما هزینه کاشت دندان به این روش شاید کمی گران باشد اما دارای مزایای بسیاری است که به نظر انرا مقرون به صرفه تر از تمام روش های کنونی می کند.:

راحتی در استفاده از ان  و مقاونت بالا بعد از اینکه ایمپلنت به کار گذاشته شد از جمله مهمترین مزایای این روش هستند. شما با استفاده از کاشت دندان ایمپلنت براحتی می توانید دوباره قدرت جویدن خود را بدست اورید و از خوردن انواع خوراکی ها لذت ببرید همچنین زیبایی خنده و صورت شما دوباره با ایملنت باز می گردد.در کل رضایت خاطر بیماران از این روش به مراتب نسبت به دیگر روش های معمول بالاتر می باشد

نوشته شده توسط  در ساعت 17:58 | لینک  |  نظر بدهید

سایت دندانپزشکی

 

  دکتر سجودی

 

 

شما عزیزان و بیماران محترم می توانید در سایت دندانپزشکی دکتر سجودی اط آخرین اطلاعات روز در مورد بیماری های دهان و دندان و همچنین روش های دروانی انها مطلع شوید . در این سایت سعی شده است تا بهره گیری از مقالات به روز در این زمینه سعی بر افزایش اطلاعات عمومی شما علاقه مندان شود.با هم به معرفی بیشتر این سایت می پردازیم :
شما در بخش بالایی چندین منو را مشاهده می کنید که در مورد مباحث مختلفی می باشند . اولین منو در مورد زیبایی بوده و در /ان به موضوعالتی همچون  دندان های مرتب و نحوه مراقبت صحیحی انها توضیحاتی ارائه نموده ایم . همچنین شما در سایت دندانپزشکی ما در این بخش می توانید مقالاتی در مورد نحوه کشیدن و عصب کشی دندان نیز ملاحضه نمایید . سر فصل های خوبی را برایتان در نظر گرفته ایم که خواندن انها خالی از لطف نخواهد بود.
اما در منوی دوم در این سایت کاملا در مورد ایمپلنت و روش های ان و مزایای و معایبش به صورت کامل توضیح داده ایم و شما می توانید با مراجعه به این بخش از سایت  دندانپزشکی ما اطلاعات خوبی را بدست آورید.اگر قصد ایمپلنت دارید حتما قبل از ان این بخش را به خوبی مطالعه نمایید تا با این روش درمانی به خوبی آشنا شوید.
اما عزیزانی که به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد بیماریهای لثه هستند برای /انها نیز یک بخش مجزا در نظر گرفته ایم که می توانند در این مورد به اطلاعات بسیار جامع و کاملی دست یابند از قبیل :
خونریزی لثه 
دندان لق
تحلیل لثه
دندان های حساس
و.

ایمپلنت دندان نیست(قسمت اول)

اما می دانید که حتی دندان های شیری هم ممکن است خراب شوند و می بایست به ترمیم و درمان انها پرداخت.برای شما دراین بخش از سایت دندانپزشکی دکتر سجودی اطلاعات خوبی را در نظر گرفته ایم.این بخش به درد مادرانی می خورد که  دارای کودکانی هستند و احتمالا دندان هایشان دچار پوسیدگی و خرابی شده است و نمی دانند باید دقیقا چه کاری انجام دهند.پیشنهاد می کنیم حتما این بخش را به خوبی مطالعه نمایید.
روش هایی که در این بخش معرفی کرده ایم عبارتند از :
پالیوتومی
پالپکتومی
استفاده از دیگر روش های نوین

چرا ایمپلنت ها می شکنند؟(قسمت دوم)
همیشه پیشگری بهتر از درمان بوده و در هر زمینه ای اگر این فرهنگ را به درست در جامعه جا بیندازیم می توانیم خود را از شر بسیاری از بیماری ها در امان  نگه داریم.در مورد دندان و بیماری های دهان و دندان نیز همینطور است و شما با رعایت نکات بهداشتی در این زمینه می توانید کمک بسیاری به سلامت دهان و دندان خود نمایید.در سایت دندانپزشکی ما در این زمینه اطلاعات خوبی را می توانید بدست آورید.

نوشته شده توسط  در ساعت 17:57 | لینک  |  نظر بدهید

کلینیک دندانپزشکی

 

  دکتر سجودی

 

 

یکی از بیماریهای که از دوران کهن تا کنون وجود داشته و همیشه مشکل بزرگی برای انسان ها بوده است بیماری های دهانی می باشند.در طی سال های گذشته گام های بزرگی در علم دندانپزشکی برداشته شده است و بشر به پیشرفت هایی زیادی در این زمینه دست یافته است.
در قدیم کلینیک دندانپزشکی سعی در حذف دندان های خراب و پوشیده در دهان داشت و به همین خاطر معمولا هر دندانی که کمی پوسیده و خراب می شد سریعا توسط دندانپزشکان کشیده می شد.اما امروزه و با پیشرفت علم پزشکی در تمام بخش ها باعث شده تا تاثیرات مثبت آن هم در دندانپزشکی بروز نماید و همین امر موجب شده تا عاملی در جهت طول عمر بیشتر دندان های طبیعی در دهان انسان ها شود.مواردی که این روزها بدان توجه بسیاری می شود عبارتند از :
1-افزایش بهداشت فردی دهان و دندان
2-در دسترس بودن انواع انتی بیوتیک ها و واکسنها
3-بهبوبد کیفیت رژیم های غذایی

ایمپلنت

به طور کلی با افزایش سطح اگاهی مردم و رعایت بهداشت شخصی باعث شده است تا طول عمر دندان ها به طور متوسط افزایش یابد و همینک بسیاری از افراد بالای 60 سال را می بینم که همچنان دندان های طبیعی خود را حفظ کرده اند و همین باعث شده تا علم دندانپزشکی به نوعی به چالش کشیده شود و تحت تاثیر این امر قرار گیرد.در واقع باید برای این رنج سنی هم تمهیداتی در نظر کرفته شود که متناسب با سن و سال انها باشد.
اما کلینیک دندانپزشکی  در ایران مسیبر جالبی را طی کرده است تا به این جای کنونی رسیده است. شاید بتوان اولین دندانپزشکان ایران را سلمانی ها و عطارها و حتی شاگرد زرگرها  نامید.انها با ابتدایی ترین روش ها و به صورت کاملا سنتی اقدام به کشیدن دندان های خراب و پوسیده بیماران می کردند.همچنین در زمینه ساخت دندان مصنوعی و روکش گذاشتن برای دندان نیز اقداماتی را انجام می دادند.سالها گذشت تا در ایران بالاخره به این مساله توجه ویژه ای شد و اقداماتی را در جهت اموزش دندانپزشکی صورت پذیرفت.این اقدامات بر می گردد به سال های 1297.
اولین مدرسه دندانسازی در یارن ر سال 1300 راه اندازی شد و این اقدام توسط دکترهایی که تازه اروپا تحصیلات خود را به اتمام رسانده بودند صورت پذیرفت.اما این رشته پزشکی در سال 1313 بود که به صورت آکادمیک و دانشگاهی در آمد و همانند اروپا توسط اساتید مجرب در دانشگاه شروع به تدریس دادن ان به دانشجویان شد.
اما باید بدانید که علم دندانپزشکی خود دارای شاخه های مختلفی می باشد که امرذوزه هر کدام به صورت یک تخصص در /امده و در دانشگاه ها تدریس می گردد.با هم نگاهی به شاخه های تحصیلی این رشته می اندازیم :
1-    اندودنتیکس (تخصص درمان ریشه دندان) 
2-    پاتولوژی فک و دهان و صورت (آسیب شناسی) 
3-    رادیولوژی فک و دهان وصورت 
4-    جراحی فک و دهان و صورت 
5-    ارتودنتیکس (متخصص ارتودنسی) 
6-    دندانپزشکی کودکان 
7-    نتیکس (تخصص بیماریهای لثه و بافتهای نگه دارنده دندان) 
8-    پرستودنتیکس (تخصص پروتزهای دندانی) 
9-    دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی 
10-    تشخیص و بیماریهای دهان 
اما یکی از مهم ترین تخصص های بالا که این روزها در جامعه هم متقاضیان زیادی دارد مربوط می شود به بخش زیبایی و ترمیمی دندان ها.در این تخصص هدف اصلی ترمیمی و بازسازی دندان های معیوب بوده و تلاش می شود تا فرم دندان ها به شکلی زیبا در دهان نمایش داده شوند.ارتودنسی و کلیه کارهایی که در زمینه ترمیم دندان ها صورت می پذیرد در زیر مجموعه این تخصص جای می گیرد.همچنین سفید کردن دندان ها به منظور زیبا تر شدن انها نیز بخشی از کارهایی است که در این تخصص انجام می شود.
 اما یکی از سوالاتی که شاید توسط بسساری از افراد از دندانپزشکان پرسیده می شود این است که آیا جرم گیری به دنان ها آسیب می رساند ؟

اتصال ایمپلنت ها به دندان طبیعی
در پاسخ این سوال باید بگوییم .خیر نه تنها اسیی نمی رساند بلکه وجود این جرم ها در دهان باعث  ایجاد محیطی مناسب برای تجمع میکروب ها بوده و موجب پوسیدگی تدریجی دندان ها خواهد شد.شما با جرم گیری  دندان هایتان که توسط یک متخصص صورت می پذیرد باعث خحواهید شد تا تعداد میکروب های دهانتان به مراتب کمتر شده و سلامت و طول عمر دندان هایتان را افزایش خواهید داد.
بسیاری تصور غلطی از جرم گیری دارند و فکر می کنند برای این امر باید بخشی از لایه دندان  تراس بخورد رد صورتیکه مکانیزمی که برای این کار مورد استفاده قرار می گیرد چرخشی و سایشی بوده و اصلا قرار نیست که با جرم گرفتن دندان شما تراش بخورد.
اما بعد از جرم گیری چیزی که بیماران عنوان می کنند این است که دندان هایشان به سرما و آب سرد حساس شده است.پاسخ این شوال را می توان اینگونه داد که اولا دندان ها دارای حس هستند و این طبیعی است که با آب سرد و یا گرم تحریک شوند. اما اینکه چرا بعد از جرم گیری این حساسیت افزایش یافته علتن این است که جرم ها به صورت یک لایه ضخیم بروی دندان ها در /امده بودند و باعث شده بودند تا این حساسیت به کم ترین حالت خود برسد و اکنون که جرم های را از بین برده اید این تصور غلط ممکن است شکل بگیرد که دندان ها نازک تر شده و به همین خاطر حساس تر هم شده اند.


اما یکی دیگر از سوالاتی که از یک دکتر در کلینیک دندانپزشکی ممکن است زیاد پرسیده شود این است که آیا دندان ها بعد از عملیات جرم گیری ممکن است لق شوند؟ 
جواب این سوال هم خیر می باشد و شما با خیالی آسوده می توانید اقدام به جرم گیری دندان هایتان نمایید بدون اینکه ترس از لق شدن انها داشته باشید.در واقع وجود جرم ها به مدت طولانی در دهان باعث شده تا به مرور زمان استخوان نگهدارنده دندان تحلیل رود و همین امر موجب لق شدن می شود اما وجود خود جرم ها باعث می شود تا شاید این امر دقیقا در دهان شما احساس نشود و بعد از جرم گیری تصور می کنید که دندان شما تازه لق شده است.
برخلاف سایر کارهایی که ممکن است در هنگام ترمیم دندان باعث ایجاد درد شوند جرم گیری اصلا اینگونه نبوده و بدون هیچ دردی انجام می شود.دستگاهیی که توسط ان جرم گیری صورت می پذیرد دارای حالتی چرخشی  ضربه ای بوده و با وارد کردن ضربات بسیار ریز و کوچک باعث می شود تا جرم بروی دندان ها از بین برود.
سوال دیگری که بسیاری از افراد مطرح می کنند این است که در چه بازه های زمانی باید عملیات جرم گیری انجام شود ؟
شما اگر یک بار جرم گیری نمایید و از آن به عد بهداشت دهان و دنان خود را به خوبی رعایت نمایید دیگر نیاز نیست که مباردت به این کار نمایید.اما اگر در رعایت بهداشت دهان و دنان خود کوتاهی می کنید همین امر موجب انباشته شدن جرم ها در دندان شما می شود و قطعا نیاز است تا بعد از مدتی مجددا دوباره اقدام به جرم گیری نمایید.

مزایای ایمپلنت های تک دندانی
در بازار شاهد هستیم که تبلیغات زیاید در مورد خمیر دندان های ضد جرم می شود . این خمیر دندان ها شاید برای دوران اولیه شکل گیری جرم ها مناسب باشد اما اگر با استفاده از این خمیر دندان ها موفق به جرم گیری نشدید حتما باید برای این منظور به کلینیک دندانپزشکی مراجعه نمایید.
اما سوال دیگری که شاید ذهن بسیاری را درگیر کرده باشد این است که چرا باید برای دندان های از دست رفته جایگزینی در دهان قرار داد ؟
آیا می دانید محل قرار گیری دندان ها توسط فشارهایی که  از طرف لب ها و زبان و گونه ها وارد می شود تایین می گردد.به طور علمی تر شاید بتوان اینگونه عنوان کرد محلی که دندان ها در آنجا قرار گرفته اند بر ایند نیروهای وارد شده در ان نقطه صفر می باشد.همچنین دندان ها تا زمانی که به دنان دیگری برسند در دهان در حال رشد و حرکت هستند. حال تصور کنید دندانی در دهان شما بیافتد به نظرتان چه اتفاق خواهد افتاد . به دلیل ایجاد فضای خالی در لثه باعث شده که دندان ها شروع به حکت کنند . این حرکت ممکن است منظم نباشد و باعث کج شدن و انحراف دیگر دندان ها نیز شود.همچنین حرکت دندان ها باعث نا منظم شدن شکل قرار گرفتن دیگر دندان ها نیز خواهد شد و در دراز مدت نیز باعث ایجاد بیماریهای لثه ای می گردد.
پس نیاز به جایگیزینی دندانی هر چند مصونعی به جای دندان کشیده شده دقیقا معلوم شد و هر چقدر این کار دیرتر انجام شود ممکن است به لثه و دیگر دندان های شما آسیب بیشتری وارد شود.

نوشته شده توسط  در ساعت 17:56 | لینک  |  نظر بدهید

دندانپزشک

 

  خوب چه کسی است ؟

 

با پیشرفت های زیادی که در علم دندانپزشکی صورت گرفته است امروزه اصلا دلیلی وجود نخواهد داشت تا شما بخواهید اگر دندانی کج و بد شکل در دهان دارید وجود انرا تحمل نمایید.شما می توانید صاحب لبخندی زیبا باشید و اگر هم مشکلی در شکل و چیدمان دندان هایتان وجود دارد براحتی توسط متخصصین دندانپزشکی قابل برطرف شدن است.
گاهی اوقات برای اینکه به دندان ترمیم شده خود شکلی طبیعی تر دهید و یا اندازه تراشیده شده و کوچک شده آن را به حالت طبیعی برگردانید نیاز است تا از روکش استفاده نمایید.برای این کار باید توسط دکتر دندانپزشک  به صورت دقیق برای دندان مورد نظر شما انجام شود.البته روکش ها به دلایل مختلفی در دهان قرار می گرند . گاهی تنها برای زیبایی دندان می باشند و گاهی برای  حفاظت از یک دندان ضعیف و ترمیم شده که قبلا شکسته و الان نیزا به مراقبت بیشتر دارد مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
البته زمانی هم که از ایمپلنت دندانی استفاده می کنید حتما نیاز است تا بعد از ان از یک روکش مناسب استفاده کنید.در واقع از روکش به عنوان درمانی برای از بین بردن دندان های بدرنگ و بد شکل استفاده می شود و باعث ایجاد زیبایی در ترتیب نمایش دندان ها خواهد شد.

مزایای پروتزهای متکی بر ایمپلنت ( قسمت سوم )
در چک لیست زیر برای موارد یکه روکش دندان توسط دندانپزشک ها پیشنهاد می شود را عنوان کرده ایم :
1-اگر دندان شما دارای مواد پر کردنی زیادی باشد و قادر نباشد به تنهایی فشار  های حاصله از جویدن را تحمل نماید نیاز به روکش خواهید داشت.
2-اگر تاج دندان شما بشکند حتما به روکش نیاز دارند.
3-اگر دندانی دارید که عصب کشی شده باشد به دلیل اینکه میزان پوسیدگی در ان زیاد بوده به احتمال زیاد نیاز به روکش خواهد داشت.
4-عوامل مرتبط با زیبایی دهان و دنان نیز عاملی در جهت گذاشتن روکش است.مثلا اگر دندانی تیره دارید  می توانید از این ترفند استفاده نمایید.
اما اگر شما تعداد ی از دندان های تان را دست بدهید و دچار مشکل جویدن و حتی حرف زدن شوید برای این حالت از بریج استفاده می کنند. در واقع بریج یک روش درمانی است که به منظور جایگزین کردن دندان های از دست رفته مورد استفاده قرار می گیرد و با این اقدام به مشکل کاهش جویدن شما نیز کمک بزرگی خواهد کرد.بریج دارای نمای زیبایی بوده و علاوه بر رفع مشکلات جویدن می تواند باعث زیبایی دهان شما نیز شود. جنس بریج از آلیاژ هایی همچون طلا و یا پرسلن می باشد. برخی از بریج ها متحرک هستند و یم توانید هر وقت که خواستید آنها را از دهان خود در آورید و برخی از انها به صورت ثابت می باشند
اما مواردی که به شدت توصیه می گردد تا از حتما از بریج استفاده نمایید زمانی است که شما دندان و یا دندان هایی را زا دست داده اید و سایر دنان های کناری شما قادر به تحمل فشارهای وارد شده بر اثر جویدن را ندارد . در این زمان حتما باید اقدام به قرار گرفتن بریج در دهان خود توسط یک دکتر دندانپزشک نمایید.

مزایای پروتزهای متکی بر ایمپلنت ( قسمت اول )
اما در مرود ایمپلنت که این روزها شاهد هستیم اهمیت زیاید به ان شده است و افراد زیادی هم اقدام به ایمپلنت دندان کرده اند. اول اینکه از همین الان بگوییم هر چقدر هم که علم پیشرفت کند هیچگاه هیچ چیز جایگرین دندان های طبیعی شما نخواهد شد.اما به هر حال شما ممکن است به خاطر حوادث و یا بیماری دندان و یا دندان هایی را از دست بدهید.حال تکلیف چیت.؟ بله یکی از روش هایی که در این مواقع مورد استفاده قرار می گیرد همان ایمپلنت است.روش کار بدین صورت است که باید توسط دندانپزشک یک پایه فی وارد لثه شما شود. این پایه فی در حکم ریشه دندان بوده و دقیقا به فک متصل می شود. بعد از محکم کردن ریشه دندانپزشک یه دندان مصنوعی را براحتی بروی این پیچ که حکم ریشه را دارد قرار خواهد داد و بدون اینکه کسی متنوجه شود شما دندانی مصونعی را جایگزین دندان اصلی خود نموده اید چرا که از لحاظ ظاهری دقیقا مانند یک دندان طبیعی می باشد.
البته به دلیل اینکه پایه فی باید در لثه شما قرار گیرد به همین منظور باید جراحی بروی لثه شما صورت گیرد و شما باید قبل از آن دارای سلامتی کامل باشید و مشکلی از این بابت نداشته باشید.وجود لثه هایی سالم و دارا بودن استخوان کافی برای این منظور جز امات کار است.ایمپلنت یا دندان کاشتنی تشکیل شده است از پایه‌ای که عمدتاً از جنس ف تیتانیوم بوده و توسط جراح در استخوان فک کار گذاشته شده و سپس بر روی آن دندان قرار می‌گیرد. 
اما اگر بخواهیم به صورت مرحله به مرحله درباره نحوه  کاشتن دندان ایمپلنت برایتان توضیح دهیم بدین شرح است که ملاحضه می فرمایید :
در مرحله اول باید بروی لثه شما جراحی صورت گیرد تا بتوان پایه فی را در لثه قرار داد. مدت زمان انجام جراحی ممکن است حتی تا چند ساعت به طول بیانجامد و بعد از اینکه به خوبی این کار صورت گرفت باید مدت زمان شش ماه نیز از ان بگذرد تا استخوان های کنار لثه در کنار پایه فی رشد کرده و انرا محکم و مستحکم نماید.گاهی اوقات برخی از ایمپلنت ها دوباره نیاز به یک جراحی دیگر دارند تا در اصطلاح یک رابط را به دندان جایگزین متصل نمایند.اما در اکثر ایمپلنت هایی که صورت می گیرد این پایه از قبل وجود داشته و دیگر نیاز به جراحی دوباره نخواهید داشت.
بعد از بهبودی که در لثه ها صورت گرفت نوبت به مرحله بعدی خواهد رسید .حال نوبت ساخت دندان های مصنوعی است و باید بعد از ساخت انرا بروی پایه قرار گرفته در لثه پیچ کرد . این مرحله چون نیاز به دقت فراوان دارد و باید به صورت دقیق در لثه قرار گیرد ممکن است به خودی خود نزدیک به دو ماه زمان ببرد.این نوع جراحی یا در مطب دندانپزشکی بوسیله بی حسی موضعی و یا رد بیمارستان توسط بیهوشی صورت می گیرد. بعد از ان نیز باید طبق دستوران دکتر خود نسبت به حفظ بهداشت دهان و دندانتان اقداماتی را همیشه انجام دهید.

جرمگیری و بروساژ

اما روی دیگر برای ترمیم دندان که به صورت غیر مستقیم انجام می شود و باید از ان در بریج و یا روکش استفاده شود.در این مدل استحکام بیشتر از حالت پرسلن می باشد. ابتدا دندانپزشک بخشی از دندان شما را تراش خواهد داد تا بتواند از ترمیم استفاده شده بروی دندانتان اساتفاده نماید.معمولا بعد از جایگذاری بخش ترمیمی شده بروی بخش تراش داده شده در ابتدا ممکن است نسبت به سرما کمی دندانتان حساس باشد که امری طبیعی می باشد و معمولا افراد رد یان حالت دچار هیچگونه مشکل و یا عوارضی بعد از آن نخواهند شد جز تعداد معدودی که ممکن است نسبت به ان ف به کار رفته آلرژی داشته باشند.
اام می توان از آلیاز طلا که به همراه مس و برخی دیگر از فات است نیز در ترمیمی دندان استفاده کرد.از این آلیاز در زمان ایتفاده به عنوان بریج و یا روکش ممکن است بیشتر استفاده شود.در این حالت آلیاز به کار رفته در مقابل خوردیگ و تیرگی فوقالعاده مقاوم بوده و در مقابل شکستن نیز بسیار مستحکم است.
اما می توان به جای این آلیازها از دیگر آلیازها فی غیر قیمتی ینز استفاده نمود.رنگ اینگونه فات به صورت نقره ای بوده و نسبت به خوردگی و تیرگی نیز مقاوم می باشند و در مقابل فشار ها نیز همینطور.

کرم لازان روز و شب

کرم لازان روز دکتر بیز

سبوس برنج قهوه ای قارچ گانودرما

دندان ,ها ,های ,صورت ,روش ,استفاده ,دندان ها ,در این ,دندان های ,است که ,ممکن است ,کاشت دندان ایمپلنت ,خوبی مطالعه نمایید

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sieclicapse بسوی ظهور John's receptions Ross's memory Carl's notes ovspyderma همسفران لژیون دوازدهم cednamandai scepecituc نوین دانلود